Goe Folk

Kalender

Gastles Grieks met Dilyana Kurdova

woe maa 2020 04

Op woensdag 4 maart 2020 organiseert Goe Folk een gastles Grieks met Dilyana Kurdova. Omdat we ook andere dansers de kans willen geven om een avondje Grieks te dansen, zijn externen ook welkom op deze speciale Goe Folk avond! De dansen zijn vooral voor dansers die al een paar jaar dansen, maar ook beginners zijn welkom! 

Dilyana Kurdova uit Bulgarije is ondertussen een bekende docente in Nederland en België (en andere landen in Europa). In 2015 en 2017 hebben velen kennis kunnen maken met haar enthousiasme, liefde voor en gedegen kennis van de Bulgaarse volksdans. Wat niet veel mensen weten, is dat haar danscarrière begon in Griekenland. Tijdens een van haar studies heeft Dilyana 7 jaar in Athene gewoond (ze spreekt vloeiend Grieks) en zich daar ondergedompeld in de Griekse folklore, traditionele muziek en dansen. Dit was de aanleiding om haar eigen Bulgaarse folklore ook te onderzoeken.

De gastles vervangt een gewone dansavond van Goe Folk en gaat door op woensdag 4 maart 2020 van 19u30 tot 22u30 in de turnzaal van het Sint-Paulus Instituut, Patijntjestraat 45, 9000 Gent.

Voor Goe Folkers is deze gastles gratis, voor externen is de toegangsprijs €10, ter plekke te betalen (cash of met de bancontactapp). Er is geen bar in de zaal, dus breng gerust zelf een flesje water mee. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@goefolk.be of spreek iemand van het bestuur aan op woensdagavond. Wil je meer leren van Dilyana? Op zondag 8 maart geeft ze een hele namiddag cursus bij Danseridoe!


« Terug naar overzicht