Goe Folk

INTERNATIONALE FOLKLOREDANS GOE FOLK | Gent

Goe Folk Goe Folk Goe Folk Goe Folk Goe Folk Goe Folk

GOE FOLK is een Gentse groep volksdansliefhebbers die zich wekelijks uitleeft op aanstekelijke internationale dansritmes.

Voel ook jij de kriebels en wil je van werelddans je favoriete hobby maken? Dans je graag en hou je van gezelligheid ? Kom je uit de regio Gent of van ver daarbuiten en lijkt volksdansen je leuk? Lees dan zeker verder en kom eens kennis met ons maken!

Meer info over de wekelijkse dansavond

Voor Goe Folkers: log in om de wekelijkse inschrijvingslijst te vinden onder Leden > Info!

Wanneer?

Iedere woensdagavond, behalve tijdens de schoolvakanties, van 19u30 tot 22u30 (in september vanaf 20u15)

Waar?

Turnzaal van het St.-Paulusinstituut, Patijntjestraat 45, 9000 Gent
Het noorden kwijt?

Retro-instuif

Op woensdag 3 november organiseren we een retro-instuif! Meer info over inschrijvingen volgt nog.

woe nov 2021 03

Instapmoment!

Ben je nieuw bij Goe Folk? Op woensdagavond 6 oktober is er een instapmoment! Stuur een berichtje naar info@goefolk.be als je wilt meedansen.

<< Woensdag 13 oktoberorganiseren we een extra instapmoment! Ook gemist? Niet getreurd! Het volgende instapmoment gaat door in januari 2022. >>>

Afspraak aan de turnzaal van Patijntjestraat 45, 19:30. De avond begint met "deel A" waarin basispassen en eenvoudige dansen worden uitgelegd. Daarna volgen deel B, C en D zoals hier beschreven; je mag meedoen zo lang je wilt!

Uiteraard houden volgen we wel nog enkele coronamaatregelen: we dansen terug binnen, maar voorlopig nog even zonder fysiek contact (geen handen in de kring en geen paardansen). Hieronder vind je de lijst met de maatregelen die we nemen om het veilig te houden:

  • Er is een CO2-meter aanwezig. De richtnorm voor luchtkwaliteit is 900 ppm. Als de CO2-concentratie in de lucht tot tussen 900 en 1200 ppm geraakt, nemen we de nodige maatregelen (buiten pauzeren)
  • We zetten in op maximale verluchting van de ruimte
  • Er is handgel aangezig
  • We houden voorlopig nog geen handen vast. 
  • Inschrijven moet nog steeds vanwege contacttracing: begin je nieuw bij Goe Folk? Stuur dan een berichtje naar info@goefolk.be om je in te schrijven!
  • De omkleedruimte wordt enkel gebruikt voor het ophangen van natte jassen
  • Schoenen aandoen gebeurt in de turnzaal
  • (Na)praten gebeurt buiten
  • Mondmasker mag, maar moet niet
woe okt 2021 06

Nieuw dansjaar

Het nieuwe dansjaar begint op 1 september! In september dansen we enkel deel B, C en D. Goe Folkers kunnen alle details hierover lezen als ze inloggen.

Ben je een Goe Folker op zoek naar de inschrijflink voor de wekelijkse dansavonden? Log in en je vindt de link onder "Leden > Info" in het ledenhoekje! 

Ben je nieuw bij Goe Folk? Op woensdagavond 6 en 13 oktober zijn er  instapmomenten! Stuur je een berichtje naar info@goefolk.be als je wilt meedansen? Afspraak aan de turnzaal van Patijntjestraat 45, 19:30. 

woe sep 2021 01

Nieuw dansjaar

Op woensdag 2 september begint dansjaar 2020-2021. Hoera!

Natuurlijk treffen we maatregelen om de dansavonden veilig te laten verlopen in het kader van covid-19. Alle details van de maatregelen vind je in het geüpdatete preventieplan (versie 2.0) dat je gelezen moet hebben voordat je kan komen dansen. Klik hier om het te downloadenBelangrijke wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn in het geel aangeduid. We werken dit seizoen met inschrijvingen voor elke dansavond. Instructies (specifieke maatregelen en inschrijvingen) worden telkens naar elke Goe Folker gemaild.

Wil je voor het eerst bij Goe Folk komen dansen? Vanwege de coronamaatregelen kunnen we dit jaar helaas geen opendeurdag organiseren, maar je bent - na inschrijving - alsnog van harte welkom op één van onze instapmomenten in september, de eerste week van oktober, of na de schoolvakanties. Stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze website voor meer info en om je in te schrijven!

woe sep 2020 02