Goe Folk

Kalender

Instuif!

zat jun 2023 10

Instuif

 's Avonds nodigt Goe Folk iedereen uit voor een instuif! We dansen een internationaal programma. Is er een dans die we absoluut niet mogen missen? Mail je verzoekjes naar dansleiding@goefolk.be vóór 1 juni. Wie even uitrust van het dansen, kan een stukje zelfgebakken taart eten.
 
Inschrijven is niet nodig. Inkom is €6, en gratis voor deelnemers aan de cursus met Miljan en Desanka. Kom je mee voor de gezelligheid? Niet-dansers betalen uiteraard ook niet!
 

Waar?

Alles gaat door in de mooie zaal van Danspunt vzw (met houten vloer en spiegels!):
 
Dok Noord
Sint-Salvatorstraat 18a
9000 Gent
 

Met het openbaar vervoer

Dok-Noord is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
 
- bus: bus 5 of bus 8 tot halte ‘Heilig Kerst’, op 5 minuten wandelen.
- tram: tram 4 halte ‘Tolpoort’, op 5 minuten wandelen
- trein: vanaf station Gent-Dampoort is het een kwartier wandelen; of neem de bus tot aan ‘Sint-Jacobs’ en stap over op bus 5 of 8 (afstappen aan halte ‘Heilig Kerst’). Vanaf station Gent-Sint-Pieters neem je tram 4 richting Muide tot halte ‘Tolpoort’, op 5 minuten wandelen.
 

Met de auto

Rij via Dampoort of via de R4 en de Kennedylaan. Het makkelijkst kan je (betalend) parkeren in de ondergrondse parking van Dok-Noord, voor €6 voor de hele dag en avond. Let op! Als je een auto hebt die de LEZ-zone niet binnen mag, pak je de zuidelijke ingang van de parking in Dok-Noord 4.

Goedkoper parkeren is mogelijk in de Koopvaardijlaan, van daar kan je over de voetgangersbrug wandelen tot Dok-Noord. Let wel op dat je niet in de werken verzeild raakt! Alternatief kan je de auto in of rond de Wiedauwkaai parkeren en iets verder stappen. 


« Terug naar overzicht