Goe Folk

Huishoudelijk reglement

Goe Folk is een dansvereniging met een internationaal folkloredansprogramma. Als vereniging wil Goe Folk open en toegankelijk zijn voor iedereen die zin heeft om te (leren) dansen op muziek uit de hele wereld en biedt daarom lessen van verschillende moeilijkheidsgraad aan.  Goe Folk streeft naar een gevarieerd programma en kwalitatieve danslessen met aandacht voor stijl en afwerking. Onze focus ligt voornamelijk op dansen uit Oost-Europa en Israël maar ook andere streken zoals West-Europa, Zuid-Europa, Amerika en Oceanië komen aan bod.

Naast het dansen is Goe Folk ook een sociale vereniging die gedurende het jaar activiteiten organiseert met als doel de vriendschapsband tussen de leden onderling en tussen Goe Folk en andere groepen te versterken. De activiteiten kunnen dansgerelateerd zijn maar kunnen ook niet-dansgerelateerd zijn. De dansgerelateerde activiteiten hebben bovendien als doel het dansen op een andere manier te beleven en door te geven. 

Door lid te worden van Goe Folk ga je akkoord met het huishoudelijk reglement. Tarieven kan je terugvinden in het addendum, dat jaarlijks geüpdatet wordt. Het huishoudelijk reglement staat op de website en is beschikbaar in de rode map.