Goe Folk

Kalender

Cursus internationale dans door Sibylle Helmer

zat dec 2023 02

💃🏽 Al jarenlang krijgt Sibylle Helmer iedereen aan het dansen, van beginners tot oude rotten in het volksdansvak. Haar elegante stijl spreekt veel dansers aan - wist je dat ze De Valse Zeeman gemaakt heeft? Met haar enthousiasme maakt ze van elke dansles een feestje! 


🎶 In haar cursus internationale dans neemt Sibylle ons mee op reis de wereld rond - met tussenstops in Bretagne en Albanië. Twijfel niet om je in te schrijven, de cursus is toegankelijk voor iedereen, maar hier en daar zit er misschien een uitdaging tussen!

🚩De cursus gaat door op zaterdag 2 december om 14:00 in Gent,  in de danszaal van Danspunt aan Dok-Noord. Alle info over bereikbaarheid vind je onderaan deze pagina.
 
📄 Schrijf je in door dit formulier in te vullen! Schrijf vervolgens €25 over op BE38 9796 2155 3672 onder vermelding van "NAAM + Internationaal2023". Je ontvangt een bevestigingsmail nadat we de betaling ontvangen hebben. Schrijf €7 extra over voor een persoonlijke downloadlink voor educatieve filmpjes van de dansen die we leren. Muziek wordt op de dag zelf verkocht door Sibylle. Lukt er iets niet? Stuur een berichtje naar info@goefolk.be!
 
🎶 Kan je er geen genoeg van krijgen? De instuif 's avonds van 20 u tot middernacht is gratis voor deelnemers aan de cursus!
 

🚩Waar dansen we precies?

Alles gaat door in de mooie zaal van Danspunt vzw (met houten vloer en spiegels!):
 
Danspunt VZW
Dok Noord
Sint-Salvatorstraat 18a
9000 Gent
 

Met de auto

Rij via Dampoort of via de R4 en de Kennedylaan. Het makkelijkst kan je parkeren in de ondergrondse parking van Dok-Noord (€7 voor de hele dag). Als je een auto hebt die de LEZ-zone niet binnen mag, pak je de zuidelijke ingang van deze parking, adres Dok-Noord 4!

Pas op! De zaal is wat moeilijk te vinden! Neem vanuit parking Dok Noord de uitgang Carelsplein. Wandel voorbij hal 16, richting Expeditie. Ga rechts en wandel langs Expedite en DOK Noord 4F. Daarna neem je het kleine straatje links (met de overkapte fietsenstalling, richting hal 26). Wandel tot op het einde. Daar is de Danspuntzaal. Ingang net om het hoekje rechts!

Een plannetje vind je hier (rechts klikken en "opslaan als..." kiezen als het niet direct lukt)

Met het openbaar vervoer

Dok-Noord is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
- bus: bus 5 of bus 8 tot halte ‘Heilig Kerst’, op 5 minuten wandelen.
- tram: tram 4 halte ‘Tolpoort’, op 5 minuten wandelen
- trein: vanaf station Gent-Dampoort is het een kwartier wandelen; of neem de bus tot aan ‘Sint-Jacobs’ en stap over op bus 5 of 8 (afstappen aan halte ‘Heilig Kerst’). Vanaf station Gent-Sint-Pieters neem je tram 4 richting Muide tot halte ‘Tolpoort’, op 5 minuten wandelen.

Met de fiets

Parkeren voor de deur! :)


« Terug naar overzicht