Goe Folk

Kalender

Cursus Servisch door Miljan en Desanka Vuksanovic

zat jun 2023 10
 🇷🇸 In juni komen Miljan en Desanka op bezoek - recht uit Servië! Doe je mee met hun workshop Servische dans?
 
🚩De cursus gaat door op zaterdag 10 juni van 14:00 tot 18:00 in Gent (let op, veranderde tijd!), in de danszaal van Danspunt aan Dok-Noord. Alle info over bereikbaarheid vind je onderaan deze pagina.
 
📄Schrijf je in door dit formulier in te vullen vóór 1 juni! Schrijf vervolgens €25 over op BE38 9796 2155 3672 onder vermelding van "NAAM + Servisch"Je ontvangt een bevestigingsmail nadat we de betaling ontvangen hebben. Lukt er iets niet? Stuur een berichtje naar info@goefolk.be! Muziek en educatieve filmpjes kan je de dag zelf aankopen bij de lesgevers. 

🎶 Kan je er geen genoeg van krijgen? De instuif 's avonds om 20:00 is gratis voor deelnemers aan de cursus! Dans tot middernacht!
 
 

Waar?

Alles gaat door in de mooie zaal van Danspunt vzw (met houten vloer en spiegels!):
 
Dok Noord
Sint-Salvatorstraat 18a
9000 Gent
 

Met het openbaar vervoer

Dok-Noord is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
 
- bus: bus 5 of bus 8 tot halte ‘Heilig Kerst’, op 5 minuten wandelen.
- tram: tram 4 halte ‘Tolpoort’, op 5 minuten wandelen
- trein: vanaf station Gent-Dampoort is het een kwartier wandelen; of neem de bus tot aan ‘Sint-Jacobs’ en stap over op bus 5 of 8 (afstappen aan halte ‘Heilig Kerst’). Vanaf station Gent-Sint-Pieters neem je tram 4 richting Muide tot halte ‘Tolpoort’, op 5 minuten wandelen.
 

Met de auto

Rij via Dampoort of via de R4 en de Kennedylaan. Het makkelijkst kan je (betalend) parkeren in de ondergrondse parking van Dok-Noord, voor €6 voor de hele dag en avond. Let op! Als je een auto hebt die de LEZ-zone niet binnen mag, pak je de zuidelijke ingang van de parking in Dok-Noord 4.

Goedkoper parkeren is mogelijk in de Koopvaardijlaan, van daar kan je over de voetgangersbrug wandelen tot Dok-Noord. Let wel op dat je niet in de werken verzeild raakt! Alternatief kan je de auto in of rond de Wiedauwkaai parkeren en iets verder stappen. 


« Terug naar overzicht