Goe Folk

Kalender

Instuif!

zat dec 2016 03

Na de cursus Hongaarse dans met Marc Bout is het zaterdag 3 december tijd voor de jaarlijkse Goe Folk-instuif! We dansen een internationaal programma. Wil je zeker zijn dat je favoriete dans aan bod komt, stuur dan je verzoekjes door naar dansleiding@goefolk.be! Dat kan tot en met 22 november.

Wanneer? Zaterdag 3 december van 20 tot 24 uur.

Inkom? €4, en gratis voor deelnemers aan de cursus Hongaarse dans met Marc Bout

Waar? Planeet Mars zaal Zon, Land van Waaslaan 78, 9040 Gent. 

Met de auto: Planeet Mars heeft geen eigen parking. Na 19 uur is parkeren in de wijk (blijf aan deze kant van het spoor!) gratis.

Met het openbaar vervoer: Planeet Mars ligt op 500 meter van treinstation Gent-Dampoort. Vanuit het centrum (Stadhuis, Korenmarkt, Sint-Jacobs ...) rijden bussen 3, 17, 18, 38 en 39 langs dit station. Vanuit Gent Zuid (Woodrow Wilsonplein) passeren bussen 70, 71, 72, 73, 74, 76, 77 en 78.

Na de instuif nog naar huis met het openbaar vervoer?

Naar Antwerpen zijn er treinen tot 0:06. De laatste trein richting Brugge en Oostende vertrekt om 00:25 (overstappen in Gent-Sint-Pieters) en de laatste trein naar Brussel, Leuven en Luik om 23:25 (overstappen in Gent Sint-Pieters).

Gent-Dampoort is ook aangesloten op het nachtbusnet. In het uur nadat de instuif is afgelopen passeren er rechtstreekse bussen naar Gentbrugge, Oostakker, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem en Drongen. Via een overstap aan Zuid geraak je in Wondelgem of Zwijnaarde. Een duidelijk overzicht van nachtbussen (met plannetje) vind je op de website van De Lijn.


« Terug naar overzicht