Goe Folk

INTERNATIONALE FOLKLOREDANS GOE FOLK | Gent

Goe Folk Goe Folk Goe Folk Goe Folk Goe Folk Goe Folk

GOE FOLK is een Gentse groep volksdansliefhebbers die zich wekelijks uitleeft op aanstekelijke internationale dansritmes.

Voel ook jij de kriebels en wil je van werelddans je favoriete hobby maken? Dans je graag en hou je van gezelligheid ? Kom je uit de regio Gent of van ver daarbuiten en lijkt volksdansen je leuk? Lees dan zeker verder en kom eens kennis met ons maken!

Meer info over de wekelijkse dansavond

 

Wanneer?

Iedere woensdagavond, behalve tijdens de schoolvakanties, van 19u30 tot 22u30

Waar?

Turnzaal van het St.-Paulusinstituut, Patijntjestraat 45, 9000 Gent
Het noorden kwijt?

Zomerinstuif

Zomerinstuif

31/8/2022

Zomerinstuif

Zomerinstuif

17/8/2022

Etentje

Etentje

18/6/2022

Cursus Roemeense Rapsodie-dansstijlen door Daniel Sandu

Welkom op de Goe Folk dansdag van 2023! Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 - 17:00     Cursus Roemeense Rapsodie-dansstijlen met Daniel Sandu     www.goefolk.be/cursus
17:15 - 18:15 Kinderdans met Daniel Sandu www.goefolk.be/kinderdans
20:00 - 00:00 Instuif!  
 
 
 
Alles gaat door in de zaal van Danspunt in Dok Noord te Gent; alle info over bereikbaarheid vind je onderaan deze pagina.

Cursus Roemeense Rapsodie-dansstijlen met Daniel Sandu

Daniel Sandu is als kind beginnen dansen in Roemenië en sindsdien eigenlijk nooit meer gestopt. In zijn carrière als professionele danser, eerst bij Rapsodia Romana in Boekarest en later bij het Internationaal Danstheater in Amsterdam, heeft hij een enorme waaier aan dansstijlen geleerd. Na zijn studies aan de dansacademie met een specialisatie in tapdans heeft hij over de hele wereld lesgegeven. En nu komt hij naar Gent!

In zijn cursus Roemeense Rapsodie-dansstijlen komt Daniel ons de liefde voor de 3 R'en bijbrengen: ritme, Roemeens en Roma. Iedereen is welkom, we dansen voor elk wat wils. Van traditionele folklore, via Daniels eigen choreografieën op Roemeense muziek, tot de vrijheid van de Roma-stijl: alles draait om dansplezier! De moeilijkheidsgraad van de dansen wordt aangepast aan de groep, zodat elke da..
zat apr 2023 22

Eerste dansles van 2023

Op woensdag 11 januari houden we een nieuwjaarsreceptie met alle Goe Folkers (log in om het bericht met alle info te zien) en de week erna, op woensdag 18 januari is de eerste dansles van 2023! Goed voornemen om meer te bewegen in het nieuwe jaar? Dit is je kans!

woe jan 2023 18

Retro-instuif!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Goe Folk een retro-instuif op woensdagavond 2 november!

De formule is zoals steeds hetzelfde: onze dansleiding stelt een programma samen met dansen die om de één of andere reden in de vergeethoek en/of onder het stof geraakt zijn, dansen uit de oude of de zéér oude doos dus. Er wordt geen les gegeven, enkel stevig doorgedanst.

Je kunt de dansleiding helpen bij het opstellen van het programma door je verzoekjes ten laatste op 25 oktober door te sturen naar dansleiding@goefolk.be.

Stel je geheugen op de proef en kom samen met ons herinneringen ophalen. Dit jaar moet je je niet op voorhand inschrijven, kom dus af en geniet samen met ons van leuke retro dansen!

Waar: Turnzaal van het Sint-Paulusinstituut, Patijntjestraat 45, 9000 Gent (parkeergelegenheid op de speelplaats)

Wanneer: woensdag 02/11/2021 van 20u tot 22u30

Gratis inkom.

Opgelet: er is geen bar in de zaal, dus breng best je eigen drinken mee. 

woe nov 2022 02